RE/MAX Kodinmyyntisuunnitelma

RE/MAX ura

RE/MAX on yrittäjävetoinen kiinteistönvälitysketju. Ainutlaatuinen liiketoimintakonsepti on osoittanut toimivuutensa jo vuodesta 1973.

Paremmat ansiot

Palkitsemismallimme on alan paras. RE/MAXilla välittäjä ansaitsee keskimäärin enemmän kuin alalla yleisesti. Välittäjä maksaa pienen osuuden laskuttamastaan välityspalkkiosta yritykselle, ei toisin päin.

Yrittäjän vapaus, ketjun tuki

Kaikki välittäjämme ovat itsenäisiä yrittäjiä. Työn voi tehdä parhaaksi katsomallaan tavalla – meillä esimies ei aina sano ei.

Laadukasta koulutusta

Tasokasta ja jatkuvaa koulutusta on saatavilla niin vasta-alkajille kuin kokeneillekin välittäjillemme. Huippuvalmennusohjelma CDM (Career Development Model) varmistaa osaamisen kehittymisen kaikilla tasoilla. Succeed-mentorointiohjelma on uusille tulokkaille suunnattu rautainen koulutuspaketti. Kiat-ammattitutkinto on mahdollista suorittaa työn ohessa. 

Miljoonia myytäviä asuntoja

RE/MAX-välittäjällä on joka päivä myynnissä yli neljä miljoonaa asuntoa 90 maassa ympäri maailman. Välittäjä hyötyy aina asiakkaansa kaupoista, myös ulkomailla.

Kannustava ilmapiiri

Palkitseva työskentelymalli luo hyvän ilmapiirin. Rautaisten ammattilaisten organisaatiossa motivaatio, osaamisen taso ja työtovereiden kannustaminen ovat huippuluokkaa.

Erinomaiset puitteet työhön

Tarjoamme tavoitteellisen ja mielenkiintoisen työn, kunnon ansiot ja hyvät työkaverit. Viihtyisät työtilat pätevine työkaluineen ja järjestelemineen sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella. RE/MAX-yrittäjyydestä aiheutuvat kulut ja toimistopaikkakustannukset ovat kohtuulliset.

Arvostamme

  • yrittäjäasennetta, oma-aloitteellisuutta sekä vastuullista otetta työhön
  • vahvaa näyttöä myynnin osaamisesta
  • palveluasennetta, ahkeruutta ja periksiantamattomuutta
  • kiinteistönvälitysalan kokemusta ja koulutusta (eivät välttämättömiä)

Tule mukaan menestymään!

Ota yhteyttä, sovitaan tapaaminen.
 

Jukka Parkkila
Puh. 
0400 276 271

jukka.parkkila@remax.fi

www.liityremaxiin.fi